Historie

Een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Dat is niet zo verwonderlijk, wanneer je al meer dan 140 jaar aan de weg timmert…
Op 10 januari 1872 besluit Bernardus Kamp een timmermansbedrijfje te starten, daar de koeien op stal te weinig opbrengsten geven voor het onderhoud van zijn gezin.
Deze noodzakelijke stap zal 3 generaties later een belangrijke strategische stap blijken tot de vorming van het huidige bouwbedrijf en de 3 nevenbedrijven.
De 2e generatie, Jan Kamp, besluit in de avonduren verzekeringen te verkopen. Inmiddels staan er een paar machines in de werkplaats.
De 3e generatie, Leo Kamp, neemt het roer over omstreeks 1948. Beide bronnen van inkomsten, het aannemersbedrijf en het verzekeringskantoor worden verder uitgebreid.

In 1978 neemt de 4e generatie, de beide broers Co en Louis Kamp, de directie over van het bouwbedrijf. Beiden spelen een grote rol in de groei en ontwikkeling van het bouwbedrijf. Nieuwe markten worden aangeboord (opzetten van een doe-‘t-zelf winkel in 1980) in mindere tijden van de bouw.
Door de grote groei van Heerhugowaard, een actief acquisitiebeleid, de groei van een kleine winkel naar een bouwmarkt, overname van een CV-loodgietersbedrijf, het opstarten van een eigen ontwikkeling van projecten, is het bedrijf gegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf.
De bedrijven zijn SAMEN STERK en kunnen voor u bij werkzaamheden in uw woning of pand de gehele organisatie van u overnemen..