Bedrijfsprofiel

De organisatie van Kamp Bouwbedrijf BV Heerhugowaard is afgestemd op het realiseren van kleine tot middelgrote projecten voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Zij is actief in zowel woningbouw als utiliteitsbouw, op het gebied van NIEUWBOUWVERBOUWONDERHOUDRENOVATIE, bij diverse typen woningen en appartementen, bedrijfshallen en panden, winkels, scholen, aanbouwen, serres, dakopbouwen, dakkapellen, dakkoepels en vensters, uitbreidingen, kozijnen, veranda’s, interne verbouwingen etc.
Ontwerp en tekenwerk kan eventueel in eigen beheer worden uitgevoerd.

Het bouwproces in de woning- en utiliteitsbouw vereist een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, architect, overheid en aannemer. Ons bouwbedrijf in Heerhugowaard functioneert binnen dergelijke samenwerkingsverbanden als een creatieve partner: goed luisteren, inleven in uw bouwplannen en toewerken naar een optimaal resultaat voor u als klant.

Door de jarenlange ervaring en grote kennis van bouwtechnieken, bouwprocessen en materialen, slagen wij er steeds opnieuw in om inventieve en milieubewuste (energiezuinige) oplossingen en kostenbesparende alternatieven aan te dragen, die resulteren in het vereiste maatwerk.
Directe communicatielijnen, een efficiënte werkvoorbereiding en een strakke organisatie van de uitvoering van uw bouwplan, tezamen met een select gezelschap aan onderaannemers, vormen vervolgens de garantie voor korte bouwtijden, een kwalitatief optimaal product, vergaande serviceverlening en een tijdige oplevering.

Onze medewerkers hebben allen een goede basisopleiding gehad. Daarnaast zorgen wij met gerichte bijscholing voor de nodige kennis om de hoge kwaliteitsnormen van het bedrijf tijdens de bouw voor u waar te kunnen maken. Zo heeft iedere vakman zijn VCA-certifcaat.

Ons bouwbedrijf en kantoor is gevestigd aan Middenweg 275 (Centrumwaard) met voldoende parkeerterrein voor en naast de deur. Door de korte communicatielijnen en het informele karakter van ons bedrijf staan wij dicht bij u als klant.

Kamp Bouwbedrijf Heerhugowaard is aangesloten bij Bouwgarant, Woningborg NV en is lid van Bouwend Nederland.