VOF BKP Ontwikkeling

Locatie: Beverwijk
Opdrachtgever: VOF BKP Ontwikkeling (samenwerking tussen Bot Bouw Initiatief en Kamp Projects)
Architect: Min2 bouw-kunst

Ontwerp uw droomhuis

In de volgende fase van het project Binnenduin worden 26 rijwoningen ontwikkeld in mede-opdrachtgeverschap.

Binnen ons concept, genaamd Mijn eigen gerijde Huis, kunt u als toekomstige bewoner samen met de architect uw droomhuis samenstellen. Binnen de randvoorwaarden van het beeldkwaliteitsplan Noordelijk veld is een afgewogen pakket aan keuzemogelijkheden samengesteld, waarmee u de mogelijkheid heeft om uw eigen woning samen te stellen.

Vanaf de eerste schetsen op de tekentafel tot het definitieve ontwerp kunnen alle geïnteresseerden actief deelnemen. Wensen, ideeën en voorkeuren kunt u aangeven tijdens uw persoonlijke gesprek met de architect. Alles is mogelijk binnen de kaders van het ontwerp! Binnenkort start de inschrijving voor deze riante woningen.

Geïnteresseerden kunnen zich melden op de site:
http://www.binnenduin-beverwijk.nl/