Swannerhof

Het complex van de Swannerhof is gelegen op een prachtige locatie in het hart van het oude centrum van Heerhugowaard. Op de kruising van de Middenweg en Beukenlaan bevindt u zich op de plek waar Heerhugowaard heel veel jaren geleden ontstond.

Het gebouw
Het plan ‘Swannerhof’ bestaat uit 2 gebouwen. In het eerste gebouwdeel worden 28 appartementen gerealiseerd waarbij de grootte varieert van circa 36,6 tot 69,9 m2. Op de begane grond worden de bergingen gerealiseerd alsmede 13 overdekte parkeerplaatsen. In het tweede gebouwdeel worden 16 riante appartementen gerealiseerd waarbij de grootte varieert van circa 72,1 tot 114,4 m2. Ieder appartement van het tweede gebouwdeel krijgt een eigen parkeerplaats toegewezen. Aan de voorzijde op de begane grond wordt een commerciële plint gerealiseerd. Op het binnenterrein is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als bewoners.

 

zie www.swannerhof.nl voor meer informatie of neem contact op met onze makelaar Kuijs Reinder Kakes Heerhugowaard via www.krk.nl of (072) 5718147