't Boerenerf

Centraal in het nog echt landelijke dorp Sint Maarten en op steenworp afstand van strand, zee, duinen, de stad Schagen met uitstekende voorzieningen (o.a. NS-station) en direct bij de sportvelden en het dorpshuis gelegen, wordt aan de Dorpsstraat een zeer fraai nieuwbouwproject gerealiseerd. Dit project bestaat totaal uit 15 woningen exclusief ontworpen voor de doelgroep “starters” door AVEM Architecten BNA uit Heerhugowaard

 

  • * 11 woningen (Bouwfase 1 - 7 aaneengeschakeld + 4 aaneengeschakeld, in zgn. ‘stolpschuren’, waarbij 2 van de 4 hoekwoningen aan het water gelegen zijn). Deze woningen zijn allen verkocht en reeds opgeleverd!
  • * 4 woningen in één stolp (Bouwfase 2: Hiervan is reeds 1 woning verkocht en zijn er dus nog 3 te koop!)

Het is een duurzaam project met een zeer lage EPC-norm. Hierdoor is voor financiering een starterslening bij de Gemeente Harenkarspel mogelijk (informeer voor de voorwaarden bij de gemeente).

De stolpwoningprijzen zijn vanaf € 159.00,- casco v.o.n.
Deze woningen worden casco opgeleverd conform de technische omschrijving. (aanwezig bij makelaar). Het is ook mogelijk deze woningen met een afbouwpakket compleet op te leveren (€ 19.500,- incl. BTW.)

De woningen zijn grondgebonden en hebben een besloten en zonnige tuin. De locatie biedt voldoende parkeerplaatsen. Het binnengebied krijgt een groene uitstraling en er zal een gezamenlijk terras aan het water worden gecreëerd.

Zoals eerder genoemd heeft dit bouwplan een bijzonder landelijk karakter, oogt zeer vriendelijk en uniek en is prima bereikbaar.

De woningen worden verkocht door Van de Giesen Makelaars te Waarland, tel: 0226 – 422807 www.vandegiesen.nl
Kijk voor meer informatie op de speciaal geopende websitewww.nieuwbouwstmaarten.nl